✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Thule Yepp 2 Maxi rammonterad svart

Denna moderna cykelbarnstol är utformad med maximal bekvämlighet och säkerhet för ditt barn i åtanke. Den erbjuder enkel montering och justerbara funktioner, vilket gör den lätt att anpassa till de flesta cyklar. Med ett magnetiskt säkerhetsspänne kan du snabbt och enkelt säkra ditt barn i stolen, vilket ger dig trygghet under dina cykelturer.

1 799,00 kr

I lager

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Vår moderna cykelbarnstol är en bekväm och säker lösning för ditt barn under cykelturerna. Den är konstruerad med lätthet och robusthet i åtanke, vilket ger en perfekt balans mellan komfort och säkerhet.

Den lättviktiga och säkra rammonteringen gör monteringen enkel och snabb. Innovativa funktioner gör det möjligt att fästa stolen på de flesta cyklar, inklusive de utan pakethållare. Det magnetiska säkerhetsspännet är en praktisk funktion som låter dig snabbt och enkelt säkra ditt barn i stolen, vilket ger dig en känsla av trygghet under dina cykelturer.

Denna stol erbjuder optimal komfort genom att kombinera ett tåligt skal med mjuk vaddering, vilket säkerställer att ditt barn åker bekvämt, även på ojämna vägar. Det DualBeam-fjädringssystemet absorberar stötar från vägen, vilket gör cykelturerna ännu mer njutbara.

Montering och demontering är en bris tack vare det universella snabbfästet, som gör det smidigt att växla mellan olika cyklar. Stolen är utrustad med justerbara fotstöd och fotremmar för att säkerställa att den passar ditt barn när hen växer.

Stolens vadderade 5-punktssele är justerbar och ger både säkerhet och komfort för ditt barn. För extra synlighet under kvällskörningar eller mörka dagar har den en inbyggd reflex.

Materialen är vattenavstötande, vilket gör rengöring och underhåll enkelt.

Denna barnstol är godkänd för barn från cirka 9 månader* upp till 6 år, med en maxvikt på upp till 22 kg. Vi rekommenderar att du konsulterar en barnläkare innan barn under 1 år använder barnsätet för extra säkerhet och rådgivning. Ge ditt barn en bekväm och säker cykeltur med denna pålitliga och funktionella cykelbarnstol.

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss