✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

BBB Dator DashBoard, 10 funktioner

Enkel och vattentät cykeldator med tydlig display, enkel manövrering och montering på styret eller styrstammen. Denna trådlösa cykeldator ger information om aktuell hastighet, medelhastighet, maxhastighet, träningstid, dagssträcka, totalsträcka, klocka, batteriindikator, samt har praktiska funktioner som auto start/stopp och auto-scan.

365,00 kr

I lager

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Denna cykeldator erbjuder en användarvänlig och pålitlig upplevelse för cyklister. Den har en lättläst display och är enkel att manövrera och ställa in, vilket gör den idealisk för alla typer av cyklister.

Du kan montera den på både styret och styrstammen, vilket ger flexibilitet och enkel åtkomst till din cykeldatas när du är ute och tränar. Dess vattentäta konstruktion gör den tålig nog för att klara alla väderförhållanden.

Denna cykeldator är utrustad med en tråd mellan givaren och datorn för att säkerställa tillförlitlig dataöverföring. Den ger dig värdefull information om din cykeltur, inklusive aktuell hastighet (från 0 till 199.9 km/h), medelhastighet, maxhastighet, träningstid, dagssträcka, totalsträcka och klocka.

Du behöver inte oroa dig för att batteriet tar slut mitt i din träning, eftersom cykeldatorn har en praktisk batteriindikator. Dessutom har den bekväma funktioner som auto start/stopp och auto-scan för att förenkla din cykeltur.

Denna cykeldator är den perfekta följeslagaren för alla cykelentusiaster som vill ha pålitlig och lättanvänd cykeldata under sina turer.

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss