✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Cateye Velo Wireless dator

Velo Wireless tar din cykeltur till nästa nivå med sin nya programmerbara odometer och användarvänliga meny. Den är enkel att installera på nästan alla typer av cyklar, inklusive 27,5 och 29 tum.

399,00 kr

I lager

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Med den uppgraderade Velo Wireless får du ännu mer kraft under dina cykelturer. Nu kan du njuta av den praktiska programmerbara odometern och den användarvänliga menyn som gör din upplevelse ännu bättre. Installationen är enkel och passar på nästan alla cyklar, inklusive 27,5-tums och 29-tums modeller.

Velo Wireless erbjuder en mängd olika funktioner, inklusive information om din nuvarande, genomsnittliga och maximala hastighet. Den visar även din trip-distans, totala körsträcka, rörelsetid, klocka och kaloriförbrukning.

Denna trådlösa cykeldator har många fördelar, inklusive analog trådlös teknik, en pilsymbol som visar din hastighetstrend, enkel justering av däckstorlek, automatisk start/stopp-funktion och en programmerbar odometer. Den har också en praktisk meny som gör det enkelt att ändra inställningar efter dina behov.

Velo Wireless är mångsidig och kan monteras på olika cykelstorlekar, från 16 till 29 tum. Den har en imponerande batteritid, med cirka ett års användning (vid en timmes användning per dag) och sensorbatterier som täcker cirka 10 000 km i total körsträcka.

Dess kompakta dimensioner och låga vikt gör den till ett smidigt tillägg till din cykel, och den är vattentät enligt IPX8-standarden för att klara alla väderförhållanden. Med Velo Wireless får du en pålitlig och funktionell cykeldator som hjälper dig att maximera din cykelupplevelse.

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss