✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Scott Roxter 16" Grön

Denna barncykel är det optimala valet för unga cyklister som vill känna sig som små racerbilförare. Med sin stiliga design och släta linjer ger den en autentisk racer-inspirerad känsla. Barnen kan fånga upp upplevelsen av fart och äventyr på ett säkert och roligt sätt. Den här barncykeln erbjuder enkelhet i sin renaste form. Den är utrustad med en enkel växellös design. Att inte ha växlar gör cyklingen okomplicerad för unga cyklister som ännu inte har bekantat sig med växlingssystemen. Detta ger dem möjligheten att fokusera på att lära sig att cykla och bygga upp sin självförtroende utan att oroa sig för att växla upp eller ner.

4 390,00 kr

I lager

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Passar längd ca 95-125cm

Solid Gaffel för Hållbarhet och Enkelhet

Denna cykel är utrustad med en BMX-typ av gaffel som är robust och tålig. Tillverkad av HiTen-material, är den byggd för att klara av tuffa påfrestningar. Denna rigid gaffel, som inte har någon fjädring, är perfekt för enkelhet och tillförlitlighet. Den ger cykeln stabilitet och kontroll, vilket är viktigt för yngre cyklister som lär sig grunderna.

-

Bromssystem för Säkerhet och Lärande

För att säkerställa säkerhet och lärande har denna cykel både en handbroms fram och en fotbroms bak. Handbromsen ger en enkel introduktion till att reglera hastighet och stoppa cykeln med händerna, medan fotbromsen ger grundläggande förståelse för användningen av benen för att bromsa. Denna konfiguration ger unga cyklister möjlighet att utveckla sina bromsfärdigheter gradvis och tryggt.

-

Enkel och Oväxlad - Perfekt för Nybörjare

Med noll växlar är denna cykel enkel och okomplicerad, vilket gör den perfekt för nybörjare. Den eliminerar komplexiteten med växlingssystem och låter cyklisten fokusera på att behärska balans och grundläggande cykelkontroll. Det är en utmärkt första cykel för de allra yngsta cyklisterna.

-

Tillförlitliga Däck för Smidig Körning

Denna cykel är utrustad med Kenda K841 Contact-däck, som ger utmärkt grepp och stabilitet. Med dimensionerna 16x2.25" är dessa däck idealiska för stadscykling och äventyr på cykelvägar. De är konstruerade för att rulla smidigt och säkert på olika underlag.

-

Praktiska Tillbehör Inkluderade

För att öka användarvänligheten är denna cykel utrustad med flera praktiska tillbehör. Dessa inkluderar ett kedjeskydd för att hålla kläderna rena, ett stöd för enkel parkering, en ringklocka för att signalera när du kommer och pedaler för att hålla fötterna tryggt på plats.

Sammanfattningsvis erbjuder denna cykel en enkel och säker upplevelse för unga cyklister. Den är utrustad med komponenter som främjar säkerhet, enkelhet och lärande, och den är idealisk för barn som lär sig cykla och utforskar världen på två hjul.

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss