0142-34780 Fridhemsgatan 1, Mjölby
Priser inkl. moms
VISAR 1-36 (82)1 2 3 Sista 100 per sida

Damcyklar

Damcyklar från Crescent, Monark, Scott, Sjösala, Sandnäs, Tabou, Trek.

Vi har ett av Svergies bredaste sortiment på damcyklar, hemma för leverans. Crescent, Monark, Sjösala, Tabou, Trek, Sandnäs och Scott är våra levrantörer av cyklar. Här under damcyklar hittar du 3 katogorirer av damcyklar, Racercyklar, sportcyklar och standard 3 vxl och 7-8 vxl cyklar.


Vilken damcykel ska man köpa?

Dem övervägande faktorerna man ska tänka på innan man köper en damcykel är antalet växlar, storlek på ramen, batteri lysen eller navgenerator, högt eller lågt insteg och slutligen färg.

Vad väger en damcykel?

Vikten på en damcykel varierar mellan modellerna, de cyklar som vi har i vårt sortiment väger ca 16-19kg. Är man intresserad av vad en specifik modell väger hittar man det i beskrivningen under cykeln.

Vad är skillnad mellan damcykel och herrcykel?

De väsentliga skillnaderna på en dam och en herrcykel är att en klassisk herrcykel oftast har smalare sadel, längre avstånd till styret och ramen är uppbyggd med stång. Den klassiska damcykeln har en bredare sadel, kortare avstånd till styret och en djupare ram. Det är även vanligt att en damcykel är utrustad med korg, vilket inte herrcykeln är.