✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Mountainbike - MTB cyklar

95 produkter

Filter

Varumärke
Färg
Ramstorlek
Antal växlar
Framgaffeltyp

Visar 48 av 95 st artiklar

Mountainbike cykeln är den perfekt träningskompis för dig som vill ut i skogen och träna. MTB cykeln är byggd för att tåla lite tuffare tag, som det är i skog och mark. Även om du bara tränar för att det är kul, så är denna träningsform väldigt rolig med hög grad av längtan att komma ut på nästa pass i naturen. Framförallt kommer du att bygga upp din kroppsliga fysik. Våra MTB cyklar är kvalitets cyklar från Scott, Trek, Saveno och Crescent. 

Vad är en mountainbike?

Mountainbike är en cykel som är avsedd för terräng som inte vanliga citycyklar klarar. Det finns många olika typer av MTB; Hardtail, heldämpad och även stel. Passar dig som älskar att träna med cyklar, behöver kunna cykla längre sträckor till jobb eller de som spendarar mycket tid ute i skogen.

Hur stor mountainbike ska jag ha?

Enklaste sättet att hitta rätt storlek är genom din längd som alltid står i vår produktbeskrivning. Vissa kanske står mellan två olika storlekar, då får du utgå efter hur din kropp är byggd; Har du längre överkropp och armar kan en mtb med längre reach funka bättre (Cykel som har längre reach har längre hjulbas).

Hur många växlar har en mountainbike?

Det pendlar på vilken MTB du väljer, men du hittar normalt från 12-27 växlar på mountainbikes. Antalet står alltid i vår produktbeskriving. 

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss