✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Elcyklar

74 produkter

Filter

Varumärke
Färg
Ramstorlek
Antal växlar
Hjulstorlek
Däckdimension
Batteriplacering

Visar 48 av 74 st artiklar

Hur cyklar man på en elcykel?

På en elcykel cyklar man precis som på en vanlig cykel fast utan tungt motstånd. Genom att avnända displayen på styret väljer du själv hur mycket hjälp du vill ha eller om du inte vill ha någon hjälp alls. Maxhastigheten på en elcykel är 25km/h men kan gå fortare om du trampar på ordentligt. Ett smidigt trasportedel för att ta sig från pungt A till B utan att bli svettig.

Är elcyklar miljövänliga?

Anledningen till att elcyklar är miljövänligare är att den bidrar till mindre förbrukning av fossila bränslen som står för ca 30% av energiförbrukning i största del med bil. Den är inte hundra procent miljövänlig men har mindre påverkan och är mycket bättre att använda, speciellt om du planerar att ersätta din bil med en elcykel.

Vilken elcykel ska man köpa?

Det är väldigt många delar att tänka på, här är en del utav det: Först måste du fundera på vad du ska använda elcykeln till. Det finns många olika typer som standard, hybrid och mtb. Du måste även fundera på placeringen av batteriet, hur många växlar och funktioner du vill ha. Om du kommer köra mycket uppför kan centermotor vara något att kika efter. Kör du mycket aktivt mer som träning, långa sträckor är det en hybridelcykel vi rekommenderar, då passar det även till övriga aktiviteter med. Om du cyklar mycket i stadsdelar, pendling mellan olika ställen är en vanlig elcykel med 3 växlar utmärkt för det."

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss