✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Thule Yepp 2 Maxi Pakethållare

Denna cykelbarnstol är speciellt designad för pendling och dagliga äventyr. Den erbjuder en kombination av klassisk design och moderna funktioner, inklusive justerbara fotstöd, en inbyggd reflex, och en vattenavstötande finish. Med ett barnsäkert säkerhetsspänne och vadderad 5-punktssele, garanterar den maximal bekvämlighet och säkerhet för ditt barn under cykelturerna.

1 499,00 kr

I lager

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Denna cykelbarnstol är idealisk för pendling och dagliga cykelturer. Den lyfter fram den tidlösa klassiska designen samtidigt som den erbjuder moderna funktioner som gör ditt barns cykelupplevelse säkrare och mer bekväm.

En av de mest framträdande funktionerna är det mjuka och stötabsorberande skumsätet som garanterar att ditt barn reser bekvämt, även under längre turer. För att säkerställa en perfekt passform medan ditt barn växer, finns justerbara fotstöd och fotremmar.

Montering är enkelt och smidigt tack vare det universella monteringssystemet. Dessutom har cykelbarnstolen inbyggda reflexer och en fästpunkt för cykellampa, vilket ökar synligheten och säkerheten under kvällskörningar.

För att säkerställa snabb och enkel fastsättning av ditt barn har vi inkluderat ett barnsäkert säkerhetsspänne. Den justerbara vadderade 5-punktssele ger inte bara säkerhet utan även maximal bekvämlighet för ditt barn under hela turen.

Materialen är vattenavstötande, vilket gör det enkelt att hålla sätet rent och torrt, även under oväder. För att säkra cykelbarnstolen på din cykel ingår ett högkvalitativt metallås.

Denna cykelbarnstol är godkänd för barn från cirka 9 månader* upp till 6 år med en maxvikt på 22 kg. För extra trygghet bör du alltid konsultera en barnläkare innan barn under 1 år använder barnsätet. Ge ditt barn en säker och bekväm cykeltur med denna pålitliga och funktionella cykelbarnstol.

 

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss