0142-34780 Fridhemsgatan 1, Mjölby
Priser inkl. moms
Crescent Rissa 7vxl Petrol, Nyhet 2022
(Klicka för en större bild)

Crescent Rissa 7vxl Petrol, Nyhet 2022

Om du vill ha en damcykel som har allt, rullar bra och kan göra det länge, då är Rissa ett bra val. Aluminiumramen är lätt, stark och rostfri. Växlar och och bromsar är skyddade både från fysisk påverkan och från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll. Med 7 växlar har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv rullbroms. Utrustningen är både tålig och väl tilltagen.
Rissa har skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en navgenerator som driver belysningen fram och bak. Dessutom har den en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast väskor och korgar.
Styret är lite vinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar så du enkelt kan ställa in en position som du trivs perfekt med. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Skön, kompetent och pålitlig, vad mer kan du önska dig av en cykel för pendling?

finns i ramstorlek 51: 165-180cm
Artikelnummer:YQC7575102
Enhet:st.
 
 
Lagerstatus:Kommer 2022-08-29
9.990,00kr / st.
Skriv ut
Visa stor bild
PDF