✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vi utför installation av Robotkgräsklippare!

Vi utför installation av Husqvarna Automower gräsklipparrobotar. Är du inntreserad att vi gör installation åt dig. Så besiktar vi din tomt och ger dig en offert på en Husqvarna Automower som passar till just din trädgård monterat och klart!

Vi tar även hand om din Husqvarna Automower när gräsklipparsäsongen är över. Vi erbjuder dig tre olika alternativ på service.

  1. Brons Service! Du lämnar in din Automower till oss vi gör en service på den, du hämtar den när den är klar.
  2. Silver Service! Du lämanr in din Automower vi gör en service på den och vinterförvarar din Automower, Du kommer och hämtar ut den på våren när gräset börjar växa.
  3. Guld Service! Vi kommer hem till dig och hämtar din Husqvarna Automower, gör en service på den och vinterförvarar din Automower och kommer ut till dig på våren och placerar ut den igen.

Vill du göra installation själv så rekomenderar vi dig en Husqvarna gräsklipparrobot som passar din tomt baserat på hur många kvadratmeter gräsyta du har. Naturligtvis tipsar vi dig hur du ska gå tillväga.

Här kommer några tips hur man installerar själv.

Titta gärna på denna film innan installationen. Hur man monterar.

1. Placera ut laddstationen.

Placera laddstationen på plan mark mitt i klippområdet med lite fri yta runt omkring. Se till att stationen inte står i direkt solljus och befinner sig utom räckhåll för vattenspridare och nära ett eluttag.

2. Ladda batteriet.

När laddstationen är på plats är det dags att ladda robotgräsklipparen. Sätt robotgräsklipparen i laddstationen och gå vidare till nästa steg. Det tar 80–100 minuter att ladda upp ett tomt batteri.

3. Lägg ut begränsningskabeln.

Begränsningskabeln läggs ut längs gräsmattans kanter för att definiera klippområdet. Fäst den i marken med de särskilda märlor som finns i installationspaketet. Nu vet robotgräsklipparen exakt var den ska svänga. Skapa "öar" med hjälp av kablar runt rabatter och buskar för att förhindra att gräsklipparen kör in i dem.

4. Lägg ut guidkabeln.

Syftet med guidekabeln är att leda Husqvarna Automower® tillbaka till laddstationen när det behövs. Anslut ena änden av kabeln till laddstationen och lägg sedan ut kabeln till den bortersta delen av gräsmattan så att robotgräsklipparen enkelt kan hitta den. Anslut den andra änden till begränsningskabeln på den plats där kablarna korsar varandra. Anslut sedan både begränsningskabeln och guidekabeln till laddstationen.

5. Slappna av.

Slå på Husqvarna Automower®, ange din fyrsiffriga PIN-kod och ställ in klipphöjden och arbetstiden. Det är allt! Robotgräsklipparen laddas upp tills den är redo. Sen ger den sig iväg – och du har klippt gräsmattan själv för sista gången.
 

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss