✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Almada Work-E Xtra cykelhållare

Utforska den mångsidiga 2-i-1 cykelhållare och arbetsställning - den perfekta lösningen för transport av två cyklar och enkel underhåll under resan. Med en maxbelastning på 60 kg, kompatibilitet med olika fordonsuttag och möjlighet att fällas ut med cyklarna på för att komma åt bagageutrymmet, erbjuder den både praktisk användning och säkerhet på vägen. RDW och TÜV-certifierad för högsta kvalitet och säkerhet.

7 295,00 kr

I lager

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Mått: 154x118x52 cm, vikt: 22x87x52 cm

Introducera en mångsidig lösning för cykeltransport och underhåll med vår 2-i-1 cykelhållare och arbetsställning. Denna innovativa konstruktion erbjuder både ett säkert sätt att transportera två cyklar och en praktisk arbetsyta för underhåll och reparationer när du är på väg.

-

Med en maxdäckbredd på 60 mm och en ramrörsdiameter på upp till 80 mm kan denna cykelhållare enkelt hantera olika typer av cyklar, från landsvägscyklar till mountainbikes och allt däremellan. Den maximala totala belastningen på 60 kg garanterar att dina cyklar transporteras säkert och stabilt under resan.

-

För enkel anslutning till din bil är cykelhållaren utrustad med både 13 och 7 poliga kontakter, vilket ger kompatibilitet med en rad olika fordonsuttag. Med en maxhastighet på 130 km/h kan du vara säker på att dina cyklar transporteras säkert även vid högre hastigheter.

Dessutom finns en lastningsrampoption för att underlätta lastning och lossning av cyklarna.

Med ett rail-avstånd på 22 cm kan denna cykelhållare passa de flesta cykelstorlekar och konfigurationer. Den är också RDW och TÜV-certifierad enligt EG-typ, vilket garanterar högsta standarder för säkerhet och kvalitet.

-

Observera att MRS Rail Lock inte ingår i paketet.

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss