✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna LB 144i Batteridriven Gräsklippare

LB 144i är en lätt 36V batteridriven gräsklippare från Husqvarna, perfekt för små till medelstora gräsmattor. Med pålitlig kvalitet, enkel användning och smarta funktioner som SavE och Power Boost för optimal körtid. Dess kompakta design och intuitiva kontroller gör klippningen enkel och ger fantastiska resultat, även i komplexa områden. När den inte används kan handtaget fällas ner för smidig förvaring och minimalt utrymmeskrav.

5 190,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

LB 144i representerar Husqvarnas pålitliga kvalitet, design och prestanda i form av en lätt 36V batteridriven gräsklippare. Denna maskin är skräddarsydd för små till medelstora gräsmattor och utmärker sig med sin kompakta och lätta design. Trots sin enkelhet kompromissar den inte när det gäller klippresultat, och den visar sin kapacitet även i komplexa områden.

Med intuitiva kontroller är LB 144i enkel att manövrera, vilket ger en smidig och problemfri användarupplevelse. Den är en del av Husqvarnas 36V batterisystem och kommer med smarta funktioner som SavE och Power Boost, vilket optimerar körtiden och ger en effektiv klippning.

När det är dags för förvaring blir LB 144i ännu mer praktisk. Handtaget kan enkelt fällas ner, vilket minimerar utrymmeskravet och gör det bekvämt att lagra maskinen när den inte används. Med LB 144i får du inte bara en pålitlig och effektiv gräsklippare, utan också bekvämlighet och användarvänlighet som gör trädgårdsskötsel till en enkel uppgift.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9706482-01
  • Färg:Orange
  • Vikt(kg):15,5
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/grasklippare/lb144i-med-batteri-och-laddare/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss