✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna Aspire LC34 Batteridriven Gräsklippare

Denna smidiga 18V batterigräsklippare är enkel att använda och bära med sig. Den har en hopfällbar design som gör den enkel att förvara och kan enkelt monteras på väggen med den medföljande kroken. Med justerbart styre och integrerat bärhandtag är den enkel att manövrera och ger en bekväm arbetsställning. Dess kompakta storlek och lätta vikt gör den perfekt för små trädgårdar och utrymmen. Dessutom ingår den i batterisystemet POWER FOR ALL, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet.

3 490,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna Aspire batteridrivna verktyg är skapade med användarvänlighet och bekvämlighet i åtanke, särskilt när det gäller begränsade utrymmen. Denna 18V batterigräsklippare är inget undantag, med en smart hopfällbar design som gör den lätt att förvara när den inte används. Den medföljande kroken gör det enkelt att montera gräsklipparen på väggen eller använda den tillsammans med Husqvarna Aspire förvaringssystem för att hålla ordning på dina trädgårdsredskap.

Att hantera denna gräsklippare är en fröjd tack vare dess lätta vikt och justerbara styre, vilket gör det möjligt att anpassa den för en bekväm arbetsställning. Det integrerade bärhandtaget gör det smidigt att flytta gräsklipparen mellan olika områden i trädgården, vilket är särskilt praktiskt när du behöver klippa både fram- och baksidan av din egendom.

Dessutom är denna produkt en del av POWER FOR ALL ALLIANCE, vilket innebär att den är kompatibel med en mängd olika batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att använda samma batteri till flera olika hem- och trädgårdsprodukter, vilket sparar både tid och pengar. Med denna batterigräsklippare från Husqvarna Aspire får du en pålitlig och praktisk lösning för att hålla din trädgård i toppskick.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9706483-01
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/grasklippare/aspire-lc34-utan-batteri-och-laddare/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss