✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Exkl. batteri & laddare

Husqvarna LB 448iV Batteridriven Gräsklippare

Husqvarna LB 448iV är en kraftfull och självgående batteridriven gräsklippare med PowerBoost-funktion, perfekt för semiprofessionell användning. Dess robusta aluminiumklippaggregat på 48 cm och högpresterande motor gör den till en pålitlig partner under många år. Med en intuitiv knappsats, ergonomiska reglage och SavE™-funktion för förlängd drifttid är denna gräsklippare extremt lätt att starta och använda. PowerBoost-funktionen och aktiv kylning gör det möjligt att klippa frodigt och högt gräs, medan fack för dubbla BLi-batterier ger förlängd drifttid.

13 500,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna LB 448iV är en imponerande självgående och batteridriven gräsklippare som är konstruerad för semiprofessionell användning. Med sitt robusta 48 cm mulching-klippaggregat i aluminium och högpresterande motor är denna gräsklippare byggd för att vara en pålitlig partner under många år.

Användarvänligheten står i fokus med den intuitiva knappsatsen och de ergonomiska reglagen som gör det extremt lätt att starta och använda gräsklipparen. SavE™-funktionen är perfekt för uppgifter som inte kräver full effekt, vilket förlänger drifttiden och ger extra effektivitet.

Husqvarna LB 448iV är utrustad med PowerBoost-funktionen, vilket gör det möjligt att klippa frodigt och högt gräs utan problem. Aktiv kylning bidrar till att bibehålla prestandan även under krävande förhållanden. För att möjliggöra längre klipptider har gräsklipparen fack för dubbla BLi-batterier.

Denna gräsklippare är skapad för att möta de höga kraven för semiprofessionell användning och ger användarna en pålitlig och kraftfull lösning för effektiv gräsklippning.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9707125-01
  • Färg:Orange
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/grasklippare/lb448iv/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss