✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna GX 560 Svävar-gräsklippare

Husqvarna GX 560 är en kommersiell gräsklippare som är idealisk för att klippa svåråtkomliga områden där åk- eller gå-bakom-gräsklippare har begränsad tillgänglighet. Med sin innovativa luftkuddeteknik ger den utmärkta resultat på branta och komplicerade ytor, såsom bunkerkanter på golfbanor. Dess robusta design och kraftfulla motor möjliggör användning i sluttningar med upp till 45°.

11 400,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna GX 560 är en specialdesignad kommersiell gräsklippare som är utformad för att klara av utmanande terränger där traditionella gräsklippare har svårt att nå. Den är särskilt användbar för att hantera branta och komplicerade områden, såsom bunkerkanter på golfbanor eller sluttningar längs vägkanter.

Den unika luftkuddetekniken hos Husqvarna GX 560 ger den förmågan att flyta över ytan, vilket resulterar i ett premiumklippresultat även på mycket branta sluttningar. Med denna teknik kan användaren klippa gräs i sluttningar på upp till 45° med säkerhet och effektivitet.

Dessutom är Husqvarna GX 560 utrustad med en robust design och en kraftfull motor som är optimerad för att klara av tuffa arbetsförhållanden. Detta gör den till en pålitlig och hållbar partner för professionella användare som behöver klippa svåråtkomliga områden med precision och effektivitet. Med Husqvarna GX 560 kan användare utföra krävande uppgifter med självförtroende och kvalitet.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9706175-01
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/grasklippare/gx560/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss