✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna LB 553SQe KLIPPO Gräsklippare

LB 553SQe KLIPPO™ är en pålitlig BioClip®-klippare med framhjulsdrift, speciellt utformad för kommersiellt bruk. Med en klippbredd på 53 cm är den idealisk för medelstora till större ytor samt komplexa och smala områden. Utvecklad med fokus på ergonomi och klippkvalitet, är den utrustad med en högspecifik Husqvarna HS 166AP-motor och ett gjutet aluminiumklippdäck för enastående prestanda och långvarig hållbarhet.

15 700,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

LB 553SQe KLIPPO™ är en BioClip®-klippare med framhjulsdrift som utformats speciellt för att möta behoven hos professionella användare. Med en imponerande klippbredd på 53 cm är den perfekt för användning på medelstora till större ytor samt för komplexa och smala områden där manövrerbarhet är viktig.

En av LB 553SQe KLIPPO™'s främsta egenskaper är dess fokus på användarens ergonomi och klippresultat. Den är utrustad med ett ergonomiskt sidojusterbart och effektivt avvibrerande handtagssystem för att minska trötthet och öka komforten under användning. Oavsett om det är torrt eller vått väder, levererar denna klippare konsekvent ett extraordinärt klippresultat.

Under huven har LB 553SQe KLIPPO™ en högspecifik och lättstartad Husqvarna HS 166AP-motor som ger tillförlitlig kraft och prestanda. Klippdäcket är tillverkat av gjutet aluminium för ökad hållbarhet och jämn klippning över tiden. Dessutom är denna klippare konstruerad för att uppfylla A(8) EN836-standarder, vilket garanterar både säkerhet och prestanda under användning.

LB 553SQe KLIPPO™ ingår i LB 500-serien av kommersiella modeller från Husqvarna, som erbjuder enastående prestanda och hållbarhet för långsiktiga professionella relationer. Med LB 553SQe KLIPPO™ får användare en pålitlig partner för att hantera krävande gräsklippningsuppgifter med lätthet och effektivitet.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9706091-01
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/grasklippare/lb553sqe-klippo/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss