✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Exkl. Batteri & Laddare

Husqvarna LC 551iV Batteridriven Gräsklippare

Den självgående och robusta LC 551iV är en sladdlös batteridriven gräsklippare som är utformad för yrkesutövare. Med ett brett klippaggregat och bakhjulsdrift är den idealisk för krävande arbetsförhållanden. LC 551iV erbjuder pålitlig prestanda, låga driftskostnader och enkel hantering, vilket gör den till det perfekta valet för professionell användning. Observera att batteri & laddare inte medföljer.

18 900,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

LC 551iV är en professionell sladdlös batteridriven gräsklippare som kombinerar robusthet och prestanda för att möta kraven hos yrkesutövare inom trädgårdsbranschen. Med ett brett klippaggregat och bakhjulsdrift kan den enkelt hantera stora ytor med högt gräs. Den robusta konstruktionen med ett klippaggregat i aluminium och kraftfull motorenhet säkerställer långvarig tillförlitlighet och minimalt underhåll.

LC 551iV är utformad med användarvänlighet i åtanke och är otroligt enkel att starta och använda. Med möjligheten att samla upp, tömma eller använda mulching anpassar den sig till olika klippningsbehov. Den variabla hastigheten ger användaren mer kontroll vid klippning av komplexa gräsmattor, medan SavE/PowerBoost-funktionen och den aktiva kylningen möjliggör klippning även i ojämnt och högt gräs.

För att säkerställa långvarig användningstid är LC 551iV utrustad med dubbla batteriplatser för inbyggda BLi-batterier. Dessutom har den möjlighet att använda ett ryggburet batteri för ännu längre drifttid. Med LC 551iV får yrkesutövare en pålitlig och kraftfull gräsklippare som är redo att möta de mest krävande utmaningarna på fältet.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9706260-01
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/grasklippare/lc551iv/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss