✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna LC 551SP Gräsklippare

Husqvarna LC 551SP är en lätt och kompakt gräsklippare med en högpresterande Kawasaki-motor, stor bränsletank, uppsamlare och robusta dubbla kullagerhjul. Den är idealisk för yrkesverksamma som söker pålitlig prestanda och utmärkta resultat till ett prisvärt värde.

14 900,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna LC 551SP är en kompakt och robust gräsklippare som är utformad för att möta kraven hos yrkesverksamma. Den är utrustad med en högpresterande motor från Kawasaki, vilket ger tillförlitlig kraft och prestanda under långvarig användning. Trots sin lätta konstruktion kompromissar LC 551SP inte på hållbarhet eller prestanda.

En av LC 551SP's framstående egenskaper är dess stora bränsletank, vilket minimerar avbrott för påfyllning och möjliggör längre arbetspass utan avbrott. Dessutom är den utrustad med robusta dubbla kullagerhjul som ger utmärkt grepp och stabilitet även under krävande förhållanden, vilket gör den lämplig för olika terränger och arbetsmiljöer.

Husqvarna LC 551SP erbjuder enastående klippresultat och är det perfekta valet för yrkesverksamma som söker prisvärd kvalitet och tillförlitlig prestanda. Med dess kombination av kompakthet, hållbarhet och prestanda är LC 551SP redo att leverera utmärkta resultat under lång tid framöver.

 
 

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9706217-01
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/grasklippare/lc551sp/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss