✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Exkl. Batteri & Laddare

Husqvarna 322iHD60 batteridriven häcksax

Husqvarna 322iHD60 är en kraftfull batterihäcksax som levererar högkvalitativa klippningar med hög kapacitet. Den är utrustad med en borstlös motor för ökad effektivitet och längre livslängd. Dess lättviktiga och ergonomiska design gör arbetet bekvämare och minskar belastningen på kroppen. Med steglös hastighetskontroll och väderbeständig IPX4-klassificering är den anpassningsbar och kan användas även under regniga förhållanden. Den har ett användarvänligt digitalt gränssnitt och är en del av Husqvarnas BLi-X 36V batterisystem för ökad mångsidighet.

4 990,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna 322iHD60 batterihäcksaxen är utformad för att möta kraven hos trädgårdsentusiaster och professionella användare som söker en pålitlig och kraftfull lösning för klippning av häckar och buskar. Med sin borstlösa motor erbjuder den inte bara högre effektivitet utan också en längre livslängd och kräver mindre underhåll jämfört med traditionella borstade motorer. Detta innebär att användarna kan njuta av långvarig prestanda utan att behöva oroa sig för regelbundet underhåll.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos 322iHD60 är dess lättviktiga och ergonomiska design. Den ergonomiska utformningen minskar belastningen på användarens kropp under längre användning, vilket resulterar i en mer bekväm och mindre ansträngande arbetsmiljö. Den steglösa hastighetskontrollen möjliggör enkel anpassning av klippningshastigheten för att matcha olika typer av växtmaterial och arbetsförhållanden.

Dessutom är 322iHD60 utrustad med en väderbeständig IPX4-klassificering, vilket gör att den kan användas även under regniga förhållanden utan att kompromissa med prestanda eller hållbarhet. Det digitala gränssnittet och de robusta hårda knapparna gör den lätt att använda även i tuffa utomhusmiljöer, medan den kompakta storleken gör den lätt att hantera och förvara när den inte är i bruk.

En annan fördel med 322iHD60 är dess kompatibilitet med Husqvarnas BLi-X 36V batterisystem. Detta gör att användare kan dra nytta av ett enda batteri som kan användas med en rad olika trädgårdsverktyg från Husqvarna, vilket ger kostnadsbesparingar och ökad mångsidighet för både privat och professionellt bruk. Med sin kraftfulla prestanda och användarvänliga funktioner är Husqvarna 322iHD60 batterihäcksaxen det perfekta valet för krävande trädgårdsarbete.

 
 

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9704664-01
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/hacksaxar/322ihd60/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss