✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

exkl. batteri & laddare

Husqvarna 522iHD75 Batteridriven Häcksax

Husqvarna 522iHD75 är en kraftfull och lätt batterihäcksax med 36 volts kapacitet, perfekt för professionell användning. Med högpresterande egenskaper, inklusive en 75 cm dubbelsidig knivbalk och trimknivar på tre sidor, ger den effektiv klippning utan sladd.

8 890,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna 522iHD75 är den idealiska lösningen för professionella trädgårdsarbetare som söker en kraftfull och pålitlig batterihäcksax för daglig användning. Med en imponerande 36 volts kapacitet och prestanda som jämförbart med en bensinhäcksax, levererar den tillförlitlig klippning utan att kompromissa med kraft eller effektivitet.

Den är utrustad med en 75 cm dubbelsidig knivbalk och vassa trimknivar på tre sidor, vilket säkerställer en jämn och effektiv klippning varje gång. Dess höghastighetsväxel gör den särskilt lämplig för mer frekvent användning och krävande uppgifter.

Flexibiliteten hos Husqvarna 522iHD75 är enastående, med möjligheten att antingen använda batteriet direkt för maximal manövrerbarhet eller ansluta till ett ryggsäcksbatteri för utökad körtid. Observera att batteri och laddare säljs separat och inte ingår i leveransen.

Denna batterihäcksax kombinerar kraft och prestanda med användarvänlighet och ergonomisk design, vilket gör den till det perfekta valet för professionella trädgårdsarbetare som kräver en pålitlig och effektiv lösning för sina klippningsbehov.

 
 

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9704661-02
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/hacksaxar/522ihd75/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss