✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna 522iHDR60 Batteridriven Häcksax

Husqvarna 522iHDR60 är en lätt och välbalanserad 36 volts batteridriven häcksax, perfekt för professionellt bruk. Med hög effektivitet, likvärdig med en bensinhäcksax, är den utrustad med en 60 cm dubbelsidig klippbalk och grovskurna knivar för optimerad klippning av täta igenväxta häckar, utan sladd.

8 290,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna 522iHDR60 är den ultimata lösningen för professionella trädgårdsmästare som behöver en kraftfull och pålitlig batteridriven häcksax för daglig användning. Med sin imponerande 36 volts kapacitet och prestanda som motsvarar en bensinhäcksax, erbjuder den tillförlitlig klippning utan att kompromissa med kraft eller effektivitet.

Med en högt vridmomentväxel och en 60 cm dubbelsidig klippbalk utrustad med hållbara grovskurna knivar, är Husqvarna 522iHDR60 optimerad för att klippa genom även de tätaste och mest igenväxta häckarna med lätthet och precision.

Flexibiliteten hos Husqvarna 522iHDR60 är enastående, med möjligheten att antingen använda batteriet direkt för maximal sladdlös manövrerbarhet eller ansluta till ett ryggsäcksbatteri för utökad körtid. Observera att batteri och laddare säljs separat och inte ingår i leveransen.

Denna batteridrivna häcksax kombinerar hög effektivitet med användarvänlig design och ergonomi, vilket gör den till det perfekta valet för professionella trädgårdsmästare som kräver en pålitlig och kraftfull lösning för sina klippningsbehov.

 
 

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9704662-02
  • Hemsida tillverkare:https://www.husqvarna.com/se/hacksaxar/522ihdr60/

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss