✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Exkl. batteri & laddare

Husqvarna 525iHE4 Batteridriven stånghäcksax

Husqvarna 525iHE4 är en kraftfull batteridriven häcksax med upp till 4 meters räckvidd, perfekt för professionell användning. Den har en justerbar klippbalk på 60 cm med trippelslipade knivar för hög klipphastighet och effektivitet. Den välbalanserade designen, låga vibrationsnivån och det intuitiva användargränssnittet ger bekväm användning under långa arbetspass. IPX4-standard och aktivt batterikylningssystem säkerställer lång drifttid.

7 890,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna 525iHE4 är en avancerad batteridriven häcksax som är utformad för professionell användning och erbjuder hög kapacitet och imponerande prestanda. Med upp till 4 meters räckvidd möjliggör denna häcksax enkel och effektiv klippning av höga, breda eller låga häckar utan att behöva använda stegar eller ställningar.

Den justerbara klippbalken på 60 cm är utrustad med trippelslipade knivar som säkerställer hög klipphastighet och effektivitet även i de mest krävande klippsituationerna. Dessutom kan klippbalken fällas lätt ihop för smidig transport och förvaring när den inte används.

Den ergonomiska designen med välbalanserad vikt och ergonomiska handtag gör att användaren kan arbeta bekvämt även under långa och krävande arbetspass. Den låga vibrationsnivån minskar belastningen på användarens armar och händer, medan det intuitiva användargränssnittet gör att verktyget är enkelt att använda och hantera.

Med IPX4-standard för användning i alla väderförhållanden och ett aktivt batterikylningssystem kan användaren vara säker på lång drifttid och pålitlig prestanda även under de mest utmanande förhållandena. Dessutom har den integrerad anslutning för enkel anslutning till digitala tjänster som Husqvarna Fleet Services™ för att effektivisera och optimera användningen av verktyget. Observera att batteri och laddare inte ingår vid köp av produkten.

 
 

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9707050-03

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss