✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Exkl. Batteri & Laddare

Husqvarna 525iHF3 Batteridriven Stånghäcksax

Husqvarna 525iHF3 är en kraftfull batteridriven häcksax med upp till 3 meters räckvidd, idealisk för professionell användning. Den fasta klippbalken på 65 cm med trippelslipade knivar ger hög klipphastighet och effektivitet. Den välbalanserade designen, låga vibrationsnivån och intuitiva användargränssnittet ger bekväm användning under långa arbetspass. IPX4-standard och aktivt batterikylningssystem säkerställer lång drifttid.

7 390,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Husqvarna 525iHF3 är en avancerad batteridriven häcksax som är utformad för professionell användning och erbjuder hög kapacitet och imponerande prestanda. Med upp till 3 meters räckvidd möjliggör denna häcksax enkel och effektiv klippning av höga, breda eller låga häckar.

Den fasta klippbalken på 65 cm är utrustad med trippelslipade knivar som säkerställer hög klipphastighet och effektivitet även i de mest krävande klippsituationerna. Den robusta konstruktionen gör att användaren kan hantera även de tuffaste arbetsuppgifterna med lätthet.

Den välbalanserade designen med låg vibrationsnivå och ergonomiska handtag gör att användaren kan arbeta bekvämt även under långa och krävande arbetspass. Det intuitiva användargränssnittet gör att verktyget är enkelt att använda och hantera.

Med IPX4-standard för användning i alla väderförhållanden och ett aktivt batterikylningssystem kan användaren vara säker på lång drifttid och pålitlig prestanda även under de mest utmanande förhållandena. Dessutom har den integrerad anslutning för enkel anslutning till digitala tjänster som Husqvarna Fleet Services™ för att effektivisera och optimera användningen av verktyget. Observera att batteri och laddare inte ingår vid köp av produkten.

 
 

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9707051-03

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss