✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna Aspire S20 + Aspire teleskopskaft

Aspire™-busk-/grässaxen är ett kraftfullt batteridrivet multiverktyg för precisionsuppgifter i trädgården. Den har hög klipphastighet och enkel verktygsfritt byte av tillbehör. Kompatibel med 18 V POWER FOR ALL ALLIANCE-systemet för optimal flexibilitet.

2 390,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Aspire™-busk-/grässaxen är ett mångsidigt verktyg som erbjuder precision och effektivitet vid trimning av gräskanter och formning av buskar och häckar i trädgården. Med en kraftfull motor och hög klipphastighet möjliggör den fina snitt för att avlägsna gräs runt ömtåliga växter med stor precision. Dess verktygsfria byte av tillbehör gör det smidigt att växla mellan olika uppgifter utan avbrott.

Batteriet är kompatibelt med det mångsidiga 18 V POWER FOR ALL ALLIANCE-systemet, vilket ger användaren optimal flexibilitet då ett batteri kan användas för flera olika verktyg och märken. Den låga vikten och kompakta konstruktionen ger utmärkt manövrerbarhet och enkel hantering av verktyget. Med det smarta digitala användargränssnittet kan användaren enkelt övervaka batteristatus och styra verktyget med enkelhet. Produkten är också utformad med säkerhet i åtanke och stängs automatiskt av efter 180 sekunders inaktivitet för att minska riskerna för personskador och förlänga batteritiden.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9707167-02

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss