✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Husqvarna Aspire S20 Busk/Grässax

Aspire™-busk-/grässaxen är ett batteridrivet multiverktyg för precisionsuppgifter i trädgården. Den erbjuder kraftfull motor, hög klipphastighet och enkel användning med verktygsfritt byte av tillbehör. Batteriet är kompatibelt med 18 V POWER FOR ALL ALLIANCE-systemet för optimal flexibilitet. Den låga vikten och kompakta konstruktionen ger utmärkt manövrerbarhet.

1 690,00 kr

-
+

Snabb leverans med DHL

Betala säkert med Svea

Köp online - Hämta i butik

Aspire™-busk-/grässaxen är det ultimata multiverktyget för precisionsuppgifter i trädgården, såsom trimning av gräskanter och formning av buskar och häckar. Med en kraftfull motor och hög klipphastighet kan den utföra fina snitt för att avlägsna gräs runt ömtåliga växter med enkelhet och precision.

Ett framstående drag är verktygsfritt byte av tillbehör, vilket gör det möjligt att snabbt och smidigt 

växla mellan olika uppgifter utan avbrott. Dessutom är batteriet kompatibelt med det mångsidiga 18 V POWER FOR ALL ALLIANCE-systemet, vilket ger användaren optimal flexibilitet då ett batteri kan användas för flera olika verktyg och märken.

Den låga vikten och kompakta konstruktionen gör att användaren kan njuta av enastående manövrerbarhet och enkelhet i användningen. Det smarta digitala användargränssnittet gör det möjligt att enkelt starta och stänga av motorn med en knapptryckning, samtidigt som batteristatus enkelt kan övervakas för att effektivt planera arbetsuppgifterna.

För ökad komfort och ergonomi erbjuds en kompletterande stång med teleskopskaft, vilket förbättrar räckvidden och skapar en mer bekväm arbetsställning. Dessutom är busk-/grässaxen kompatibel med Aspire™-förvaringslösningen och levereras med en specialanpassad krok för praktisk upphängning på väggen, vilket minimerar behovet av förvaringsutrymme och håller verktyget organiserat och tillgängligt när det behövs.

Allmänt

  • Varumärke:Husqvarna
  • Artikelnummer:9707166-02

Öppettider

BUTIK

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 10-13

Söndag: Stängt


VERKSTAD

Mån-Fre: 8-18

Lördag: 10-13 (Endast inlämning & hämtning)

Söndag: Stängt

Följ oss